İçeriğe geç

Kim Milyoner Olmak Ister Rabia Kac Tl Kazandi

Kim Milyoner Olmak İster Rabia Ne Kadar Kazandı?

Hiçbir risk almak istemeyen genç yarışmacı, yarışmadan çekilme kararı aldı ve 400.000 TL’nin sahibi oldu. Soruları doğru yanıtlayan ve adım adım finale kadar gelen Rabia Birsen Göğercin, tüm Türkiye’nin gönlünü kazandı.

Rabia kaç TL kazandı?

‘Kim Milyoner Olmak İster’ adlı yarışma programında son soruyu doğru cevaplayan Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon TL’nin sahibi oldu.

Kim Milyoner Olmak İster Rabia parayı aldı mı?

Gazi Üniversitesi Biyoloji Fakültesi mezunu 24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin, televizyonda yayınlanan 12 soruluk yarışmada tüm soruları doğru yanıtlayarak 1 milyon lira değerindeki büyük ödülün sahibi oldu.

Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyon TL Kazanan?

Genç yarışmacı Arda Ayten, sorunun cevabını İstiklal Marşı’nı baştan sona okuyarak buldu. “Toprak” cevabını veren Ayten, 1 milyon TL’lik ödülün ilk kazananı oldu.

Rabia Kolunu nasıl kaybetti?

Ankara’da yaşayan Rabia Birsen Göğercin, geçen yıl Kurban Bayramı’nda esnaf olan babasına yardım ederken kıyma makinesine sıkıştı. Hastaneye kaldırılan Güvercin’in sağ eli bileğinden kesildi.

Rabia Birsen Güvercin ne kadar kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki 1 milyon sorusunun cevabı nedir? Türkiye’nin 81 ilinin isimlerinde bu dört harften hangisi diğer üç harften daha az sıklıkta görünür? Rabia Birsen Göğercin soruyu “b seçeneği” ile cevapladı. V harfini seçen Göğercin 1 milyon TL’lik büyük ödülü kazandı.

Milyoner Rabia Koluna ne oldu?

Rabia Birsen Güvercin, geçen yıl Kurban Bayramı’nda kolunu kıyma makinesine kaptırdığını söyledi. Babasının dükkânındaki kıyma makinesinde kolunu kaybettiğini anlatan Güvercin, “Artık daha havalı bir kolum var.” diyerek izleyenleri güldürdü.

Kim Milyoner Olmak İster Kolu Olmayan Yarışmacı?

Geçtiğimiz yıl kolunun kıyma makinesine sıkışmasının ardından biyonik kol kullanmaya başlayan Rabia Birsen Göğercin, büyük başarısıyla izleyenleri hem güldürdü hem ağlattı. Milyon dolarlık soruya ulaşarak Türkiye’yi gözyaşlarına boğan Rabia Birsen Göğercin, zorlu sorulara yanıt vermeyi başardı.

1 milyonu kazanan Rabia nereli?

RABİA BİRSEN GÜVECİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yarışmacısı Rabia Birsen Güvercin 24 yaşında, aslen Konyalı olup Ankara’da yaşamaktadır.

Kim Milyoner Olmak İster vergi Kesintisi Ne Kadar?

Kanunun 16. maddesinde ayrıca söz konusu primlere %20 oranında veraset ve intikal vergisi uygulanacağı hükme bağlanmıştır.

Rabia 1 milyonu alacak mı?

Soruları peş peşe doğru yanıtlayarak finale kalan yarışmacı Rabia Birsen Göğercin, son soruyu da doğru yanıtlayarak 1 milyon liranın sahibi oldu.

Kim Milyoner Olmak İster Ne Kadar Kazanıyor?

Yarışmanın en büyük ikramiyesi 5 milyon Türk Lirası. Eski yarışmada 500 milyar olan ikramiye, 2005 yılında madeni paralardan 6 sıfır atılarak 500.000 YTL’ye çıkarıldı.

Kim Milyoner Olmak İster Kurgu mu?

“Kim Milyoner Olmak İster” canlı yayın formatı değildir. Yayına sunulan şovlar önceden hazırlanır, teknik düzenleme sürecinden geçer ve yayına sunulur. Bu durum şovun gerçekliğine kurgusal bir taraf katar.

Eyüp İşler kimdir?

20 yaşındaki Eyüp İşler, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri birinci sınıf öğrencisi. Son üniversite sınavında 49. olan Eyüp Bey, üniversite sınavında ilk 100’e girme hayalini gerçekleştirdi. Eyüp Bey’in yarışmadaki hedefi ise 5 milyon TL’lik büyük ödülü kazanmak.

5 milyonu kim kazandı?

Berk Göktaş, bu akşam sorulan son soruyu doğru yanıtlayarak Milyonerler tarihinde ilk kez 5 milyon TL’lik ödülün sahibi oldu.

Milyoner Rabia Koluna ne oldu?

Rabia Birsen Güvercin, geçen yıl Kurban Bayramı’nda kolunu kıyma makinesine kaptırdığını söyledi. Babasının dükkânındaki kıyma makinesinde kolunu kaybettiğini anlatan Güvercin, “Artık daha havalı bir kolum var.” diyerek izleyenleri güldürdü.

Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyon Kazanan Vergi?

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında 1 milyon TL değerindeki soruyu doğru yanıtlayan Rabia Birsen Göğercin’in 196 bin 323 lira vergi ödeyeceğini söyledi.

Milyoner Rabia kimdir?

Aslen Ankaralı olan ve yarışmaya İstanbul’dan katılan 21 yaşındaki Rabia Demirok, Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi. Rabia Hanım, yarışmada ödül kazanırsa kazandığı parayı hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatlerinde kullanmayı planladığını söylüyor.

Rabia Birsen Göğercin kimdir?

24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin, bu yıl Gazi Üniversitesi’nden Biyoloji bölümünden mezun oldu. Rabia Hanım’ın hayatındaki dönüm noktası, bir kıyma makinesinde sağ elini kaybetmesi oldu. Rabia Hanım, bu talihsiz olayın kendisine çok şey öğrettiğini ve herkesin engelli adayı olduğunu belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir